Afbetalen van schulden

Lukt het niet meer om zelf uw schulden af te betalen?

Neem contact op met de Stadsbank. Maak een afspraak en leg uw situatie uit. Zij adviseren wat de beste oplossing is.

Los het zo snel mogelijk op, voordat u extra kosten krijgt. Kijk op de website Zelfjeschuldenregelen. Hier vindt u een stappenplan en voorbeeldbrieven voor het vragen van uitstel van betaling. Kijk voor vragen en antwoorden over schulden ook op de website van het Juridisch Loket.

Download gratis de mobiele app fiKks. Via de app helpt een vrijwillige buddy om uw geldzaken op orde te krijgen. Kijk op de website voor meer informatie.

Of bel de gemeente en maak een afspraak voor een adviesgesprek schulden. U bespreekt hoe u ervoor staat en wat u aan uw schulden kunt doen. Kijk ook of u recht heeft op extra bijdragen en hoe u bespaart op uw uitgaven.

Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren? Neem contact op met het Formulierenadviespunt.

Toon op kaart (1)
x

Formulierenadviespunt

Kijk op de website voor het inloopspreekuur.

Toon op kaart (1)
x

Stadsbank Oost Nederland - schulden oplossen

Spelbergsweg
35-37
7512 DX
Enschede

Zelf je schulden regelen

fiKks

Mobiele app om met hulp van een vrijwillige buddy de geldzaken op orde te krijgen.

Heeft u meer geldproblemen?

Als u er zelf niet meer uitkomt, neem dan contact op met het wijkteam bij u in de buurt. Bespreek wat er aan de hand is en zoek samen naar een oplossing. U kunt bellen of e-mailen voor een afspraak. U kunt ook zonder afspraak langs tijdens het dagelijkse spreekuur. Voor locaties en tijden kijkt u op de website.

Kunt u met een nieuwe lening in 1 keer al uw schulden afbetalen?

Wees daar voorzichtig mee. Leen geen geld bij dure kredietverstrekkers. Zeker niet als u geld kunt lenen zonder dat er gekeken wordt naar uw registratie bij de BKR (Bureau Krediet Registratie).

Wilt u stapsgewijs zelf uw schulden afbetalen?

Op de website Zelf je schulden regelen vindt u een stappenplan en voorbeeldbrieven voor het vragen van uitstel van betaling. Meer tips, voorbeelden en uitleg vindt u op de website van het Juridisch Loket.

Of download gratis de mobiele app fiKks. Via de app helpt een vrijwillige buddy om uw geldzaken op orde te krijgen. Kijk op de website voor meer informatie.

Zelf je schulden regelen

fiKks

Mobiele app om met hulp van een vrijwillige buddy de geldzaken op orde te krijgen.