Pensioen

Wilt u weten hoe het zit met uw pensioen?

Vraag het aan uw werkgever en aan vorige werkgevers. Of kijk op de website Mijn Pensioenoverzicht. Daar staat precies hoeveel pensioen u heeft opgebouwd en bij welke uitvoerder. Meer informatie over AOW en pensioen vindt u op Wijzer in geldzaken.

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wijzer in geldzaken - pensioen

Welke invloed heeft een nieuwe baan op mijn pensioen?

Kijk op Rijksoverheid.nl bij veranderen van baan en gevolgen voor pensioen. Of kijk op de website Wijzer in geldzaken voor informatie over pensioen. Op de website Mijn Pensioenoverzicht staat precies hoeveel pensioen u heeft opgebouwd en bij welke uitvoerder.

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wijzer in geldzaken - pensioen

Rijksoverheid - veranderen van baan en gevolgen voor pensioen

Gaat u binnenkort met pensioen?

Als u bijna met pensioen gaat, is het belangrijk om te kijken hoe uw pensioen ervoor staat. Hoeveel pensioen krijgt u straks per maand en hoeveel heeft u nodig? Kijk op de website Wijzer in geldzaken voor informatie over pensioen. Op de website Mijn Pensioenoverzicht staat precies hoeveel pensioen u heeft opgebouwd en bij welke uitvoerder. Meer informatie over AOW en pensioen vindt u op Wijzer in geldzaken. Een halfjaar voordat u recht heeft op AOW krijgt u een brief van de Sociale Verzekeringsbank (SVB). In de brief staat hoe u AOW aanvraagt.

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wijzer in geldzaken - pensioen

Sociale Verzekeringsbank - AOW

Heeft u vragen over uw pensioen of AOW en zoekt u hulp of advies?

Kijk op de websites Mijn Pensioenoverzicht of Wijzer in geldzaken. Op de website van de Sociale Verzekeringsbank leest u meer over AOW. Komt u er niet uit en zoekt u hulp? Neem contact op met een ouderenbond, bijvoorbeeld de ANBO. Zij geven uitleg en advies en helpen u met uw formulieren.

Of maak een afspraak bij de Sociale Verzekeringsbank.

ANBO

Belangenorganisatie voor senioren

Bezoekadres

Vijzelmolenlaan
20-22
3447 GX
Woerden

Postadres

2012
3440 DA
Woerden

Mijnpensioenoverzicht.nl

Wijzer in geldzaken - pensioen

Sociale Verzekeringsbank - AOW

Sociale Verzekeringsbank (SVB)